Ποιοι είναι οι τρόποι αποστολής και οι χρεώσεις τους;

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω της Elta courier. Για αποστολή με courier από το TechnoPro.gr υπάρχει χρέωση μεταφορικών για Ελλάδα 5€ (με ΦΠΑ) και για Κύπρο 20€ (με ΦΠΑ), ανεξαρτήτως βάρους του πακέτου.

Οι αποστολές των προϊόντων στη μεταφορική γίνονται αυθημερόν, εφόσον η παραγγελία έχει γίνει και επιβεβαιωθεί έως τις 15:00 για τις καθημερινές, το προϊόν είναι χαρακτηρισμένο ως Διαθέσιμο και το ποσό έχει πλήρως εισπραχθεί. Η παραγγελία θα φτάσει στον τόπο παράδοσης εντός 48 ωρών από την στιγμή που θα αποσταλεί από την μεταφορική εταιρεία, για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ενώ ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές (και Κύπρο) αυξάνεται σε 72 ώρες ή και παραπάνω.

Σημαντικό: Σε περίπτωση συναλλαγής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω internet, για να μπορέσει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συναλλαγών, δύναται να υπάρξει καθυστέρηση 3-4 εργασίμων ημερών ως προς την αποστολή, καθώς η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται αφού μια πληρωμή θεωρείται ότι έχει γίνει μόνο όταν επιβεβαιωθεί ότι έχει εισπραχθεί το ποσό.