Προσωπικά Δεδομένα

Περιηγηθείτε ελεύθερα στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας, χωρίς να χρειάζεται να δώσετε οποιαδήποτε προσωπική σας πληροφορία. Σε περίπτωση που θέλετε να εγγραφείτε ως μέλος στο κατάστημά μας και να προβείτε στη δημιουργία λογαριασμού, προκειμένου να ενεργοποιηθούν αυτόματα οι αντίστοιχες υπηρεσίες μέλους του website (παρακολούθηση παραγγελιών, εμπορικές συναλλαγές, διαγωνισμοί, e-mail marketing κ.λπ.), θα σάς ζητηθεί το ονοματεπώνυμο και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), καθώς και ένα όνομα χρήστη (username) μαζί με κωδικό εισόδου (password), που θα χρησιμοποιείτε μόνο για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

 

Επιπρόσθετα προσωπικά δεδομένα θα ζητηθούν σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραγγείλετε κάποιο ή κάποια προϊόντα ή απλά να ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας, με αποτέλεσμα να διευκολυνθεί η επικοινωνία της εταιρείας μαζί σας.

 

Για την πραγματοποίηση των αγορών σας από τη σελίδα www.TechnoPro.gr  είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση από πλευράς σας, κάποιων πληροφοριών/προσωπικών σας στοιχείων για την επιτυχή ολοκλήρωση διαδικασία της ηλεκτρονικής συνδιαλλαγής. Θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση κατοικίας σας και τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα που επιθυμείτε (σε περίπτωση που διαφέρει από την πρώτη), τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο επιθυμείτε, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) κ.λ.π.

 

Αν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της στα ανάλογα πεδία, ενώ στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου θα σάς ζητηθεί το όνομα της επιχείρησης, το ΑΦΜ και η διεύθυνση της έδρας της.

 

Επιπλέον υπάρχει περίπτωση να σας ζητηθεί η ενεργοποίηση των cookies. Απαιτούμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται, προκειμένου να ικανοποιηθείτε από τη συνέπειά μας στην παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή των αγορών σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.
Σύμφωνα πάντα με την προστασία και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων (Ν. 2472/1997)

 

Η εταιρεία μας ζητάει και επεξεργάζεται τα στοιχεία αυτά για ιδίου όφελος και ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις. Επίσης, η TechnoPro.gr σας διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας χρήση αυτών, για διαφημιστικούς ή άλλους λόγους.

 

To (site) κατά την πραγματοποίηση των αγορών χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. To SSL αποτελεί ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας το οποίο κρυπτογραφεί την επικοινωνία μεταξύ του τερματικού σας και του server του ηλεκτρονικού καταστήματος. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα αλλά και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να τροποποιηθούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

 

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχθεί κατά την μεταφορά.