Όροι Χρήσης

 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H Ιστοσελίδα www.TechnoPro.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας με  έδρα την Αλεξανδρούπολη.

Η TechnoPro.gr καταβάλλοντας καθημερινά κάθε προσπάθεια για την καλλιέργεια και την ανάπτυξη της εμπιστοσύνης με τους πελάτες στοχεύει στην καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή τους. Με υπευθυνότητα και συνέπεια δημιούργησε το συγκεκριμένο e-shop σηματοδοτώντας την έναρξη μίας νέας επικοινωνίας της εταιρείας με τους πελάτες μας.

Ο χρήστης/επισκέπτης των σελίδων του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και τους αποδέχεται πλήρως και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.

Η TechnoPro.gr με κατοχύρωση της ιδιοκτησίας και όντας δημιουργός και δικαιούχος όλων των δικαιωμάτων του δικτυακού τόπου www.TechnoPro.gr, προσφέρει στους επισκέπτες/μέλη/αναγνώστες/χρήστες πληθώρα υπηρεσιών και διαφόρων εργαλείων αναζήτησης. Ο χρήστης αναγνωρίζει ότι η TechnoPro.gr δεν έχει καμία ευθύνη σχετικά με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την κακή απόδοση ή την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων (data). Οι ήδη παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στη TechnoPro.gr διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, εκτός αν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό ή ειδικότερο.

Η χρήση των υπηρεσιών από τους χρήστες της TechnoPro.gr συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων. Για το λόγο αυτό η TechnoPro.gr συνιστά στους χρήστες να διαβάσουν προσεκτικά τα κείμενα που ακολουθούν ενώ για κάθε απορία τους μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@technopro.gr.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ:

ΕΠΩΝΥΜΙΑ : www.TechnoPro.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ : ΑΙΝΟΥ 48 , Αλεξανδρούπολη


EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : info@technopro.gr


ΤΗΛ. : 2551038534

Πολιτική Επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΈΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΈΣ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΈΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΣΤΙΣ ΑΚΌΛΟΥΘΕΣ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ:

Α)Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή δεν ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
Β)Η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.
Γ)Είναι συσκευασμένα σε μεγαλύτερη συσκευασία από την αρχική τους (για να είναι προφυλαγμένα σε περίπτωση μεταφοράς τους από πρακτορείο μεταφορών ή εταιρεία
courier).
Δ)Τα έξοδα επιστροφής (αν υπάρχουν) επιβαρύνουν τον πελάτη.
Ε)
D.O.A όπως προβλέπεται παρακάτω

 Η επιστροφή του προϊόντος θα γίνεται στο κατάστημα της Εlta courier Αλεξανδρούπολης στην Αίνου 

 ΕΠΙΣΤΡΟΦΈΣ DOA 7 ΗΜΕΡΏΝ

 Σε περίπτωση αγοράς ελαττωματικού προϊόντος επικοινωνήστε με την ομάδα της TechnoPro.gr  μέσα σε διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του. Αυτό θα αντικατασταθεί άμεσα (εφόσον πιστοποιηθεί η βλάβη από την επίσημη αντιπροσωπεία service) ή θα επιδιορθωθεί. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το ίδιο το κατάστημα.

 

ΥΠΑΝΑΧΏΡΗΣΗ

 Δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός 14 ημερών, εφόσον ο πελάτης δεν καλύπτεται από αυτό και δεν έχει καταστρέψει τη συσκευασία του προϊόντος. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον ίδιο τον πελάτη.

Προσωπικά Δεδομένα

Περιηγηθείτε ελεύθερα στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας, χωρίς να χρειάζεται να δώσετε οποιαδήποτε προσωπική σας πληροφορία. Σε περίπτωση που θέλετε να εγγραφείτε ως μέλος στο κατάστημά μας και να προβείτε στη δημιουργία λογαριασμού, προκειμένου να ενεργοποιηθούν αυτόματα οι αντίστοιχες υπηρεσίες μέλους του website (παρακολούθηση παραγγελιών, εμπορικές συναλλαγές, διαγωνισμοί, e-mail marketing κ.λπ.), θα σάς ζητηθεί το ονοματεπώνυμο και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), καθώς και ένα όνομα χρήστη (username) μαζί με κωδικό εισόδου (password), που θα χρησιμοποιείτε μόνο για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Επιπρόσθετα προσωπικά δεδομένα θα ζητηθούν σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραγγείλετε κάποιο ή κάποια προϊόντα ή απλά να ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας, με αποτέλεσμα να διευκολυνθεί η επικοινωνία της εταιρείας μαζί σας.

Για την πραγματοποίηση των αγορών σας από τη σελίδα www.TechnoPro.gr  είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση από πλευράς σας, κάποιων πληροφοριών/προσωπικών σας στοιχείων για την επιτυχή ολοκλήρωση διαδικασία της ηλεκτρονικής συνδιαλλαγής. Θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση κατοικίας σας και τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα που επιθυμείτε (σε περίπτωση που διαφέρει από την πρώτη), τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο επιθυμείτε, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) κ.λ.π.

Αν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της στα ανάλογα πεδία, ενώ στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου θα σάς ζητηθεί το όνομα της επιχείρησης, το ΑΦΜ και η διεύθυνση της έδρας της.

Επιπλέον υπάρχει περίπτωση να σας ζητηθεί η ενεργοποίηση των cookies. Απαιτούμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται, προκειμένου να ικανοποιηθείτε από τη συνέπειά μας στην παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή των αγορών σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.
Σύμφωνα πάντα με την προστασία και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων (Ν. 2472/1997)

Η εταιρεία μας ζητάει και επεξεργάζεται τα στοιχεία αυτά για ιδίου όφελος και ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις. Επίσης, η TechnoPro.gr σας διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας χρήση αυτών, για διαφημιστικούς ή άλλους λόγους.

To (site) κατά την πραγματοποίηση των αγορών χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. To SSL αποτελεί ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας το οποίο κρυπτογραφεί την επικοινωνία μεταξύ του τερματικού σας και του server του ηλεκτρονικού καταστήματος. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα αλλά και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να τροποποιηθούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχθεί κατά την μεταφορά.