ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ TECHNOPRO ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

1) Με μετρητά κατά την παραλαβή των προϊόντων από το φυσικό μας κατάστημα ή κατά την παραλαβή από την εταιρία μεταφορών (αντικαταβολή).

2) Με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας κατά την παραλαβή των προϊόντων από το φυσικό μας κατάστημα ή κατά την παραλαβή από την εταιρία μεταφορών (αντικαταβολή). Για την δυνατότητα αυτού του τρόπου πληρωμής συνεργαζόμαστε με την Τράπεζα Πειραιώς και δεν αποθηκεύουμε κανένα στοιχείο της κάρτας.

Σημαντικό: Σε περίπτωση παραλαβής από το φυσικό κατάστημα απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο αγοραστής να φέρει μαζί του την πιστωτική/χρεωστική κάρτα, όπως και κάποιο επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί τα στοιχεία της ταυτότητάς του (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κ.λ.π.)

Σημαντικό: Σε περίπτωση που αγοράζετε με εταιρική κάρτα, θα πρέπει το όνομα του παραλήπτη να αναγράφεται στην κάρτα.

Σημαντικό: Σε περίπτωση συναλλαγής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω internet, για να μπορέσει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συναλλαγών, δύναται να υπάρξει καθυστέρηση 3-4 εργασίμων ημερών ως προς την αποστολή, καθώς η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται αφού μια πληρωμή θεωρείται ότι έχει γίνει μόνο όταν επιβεβαιωθεί ότι έχει εισπραχθεί το ποσό.

Σημαντικό: Σε συναλλαγή μέσω internet, θα πρέπει τα στοιχεία της κάρτας σας (χρεωστική - πιστωτική) να συνάδουν με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Σημαντικό: Δεν εξυπηρετούνται κάρτες American Express και Diners.

3) Μέσω αντικαταβολής του αντιτίμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση στον τόπο τον οποίο έχετε επιλέξει. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση επιλογής πληρωμής με αντικαταβολή δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αντικαταβολής.

4) Με κατάθεση στον παρακάτω Τραπεζικό μας Λογαριασμό.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

IBAN:GR0201723500005350088047477

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

IBAN:GR7801103060000030600403478

Δικαιούχος ΚΑΛΑΙΤΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Σημαντικό: Στην περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, η παραγγελία σας εκτελείται, αφού μας αποστείλετε μέσω e-mail στο info@technopro.gr το καταθετήριο, στο οποίο θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας και εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση από την πλευρά του πελάτη για την ολοκλήρωση της κατάθεσης. Ο χρόνος αποστολής αρχίζει από την ημερομηνία επιβεβαίωσης του καταθετηρίου. Μια πληρωμή θεωρείται ότι έχει γίνει, μόνο όταν εισπραχθεί το ποσό της εξόφλησης στο ακέραιο.

Προσοχή: Εάν επιθυμείτε μεταφορά από άλλη τράπεζα από τις συνεργαζόμενες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, τότε τα έξοδα της τραπέζης βαρύνουν τον χρήστη. Σε διαφορετική περίπτωση, η αποστολή δεν θα διεκπεραιώνεται μέχρις ότου επιστραφούν τα έξοδα που έχουμε χρεωθεί από την τράπεζα.

Σημαντικό: Πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε κατάθεση θα πρέπει να υπάρξει τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας σας από υπάλληλο της εταιρείας μας.

5) Μέσω paypal με χρήση του λογαριασμού σας ή με την χρήση πιστωτικής κάρτας. Σε αυτόν τον τρόπο πληρωμής συνεργαζόμαστε δεν αποθηκεύουμε κανένα στοιχείο της κάρτας ή του λογαριασμού σας.